Satellit

På TAO og De Unges TAO støtter vi op om de realistiske drømme den enkelte har.

Følg drømmen

På TAO og De Unges TAO støtter vi op om de realistiske drømme den enkelte har.

Har barnet eller den unge et stort ønske om at blive professionel fodboldspiller, støtter vi gerne om omkring, at det skal lykkes.

Barnet eller den unge kan få hjælp og guidning i, hvad der kræves for at nå målet. Barnet/den unge skal bare selv ville det og ville tage imod hjælpen.

På nuværende tid støtter TAO og De Unges TAO op om en ung fyr, som er på fodboldkontrakt med FCM. Det gør vi ved at støtte den unge til at blive mere selvhjulpen; f.eks. ved at lade den unge øve sig i, hvad der kræves for at blive voksen og selvstændig. Dette gennem madlavning, tøjvask, rengøring af værelse og badeværelse, samt lære at styrer sin egen økonomi. De Unges TAO har ansat to rollemodeller til at støtte op om den unge i hverdagen og samtidig støtter kontaktpædagogen med ugentlige besøg og ugentlig opkald fra begge kontaktpædagoger, samt mulighed for, at den unge altid kan ringe. I weekenderne er den unge enten på De Unges TAO eller hos sin familie.

Når drømmen skal følges, er det ofte hårdt at nå til tops. Derfor stiller TAO og De Unges TAO også op til de ting, der kan blive svære i forløbet. Det kan være, at drømmen er sværere at opnå end man havde troet eller at drømmen ikke blev som man havde håbet. TAO og De Unges TAO vil til hver en tid stå bag den unge og gøre sit for, at drømmen kan blive til virkelighed. Der samarbejdes med den unge om, hvad behovet er her og nu, så det fortsat sker udvikling.

Når drømmen skal følges, kræver det at der er et godt samarbejde med de mennesker der indgår i den unges/barnets hverdag, familien og forvaltningen.

Satellit

© Copyright - TAO - Lejre