Fodboldkontrakt med FC Midtjylland

​​

Der flyttede en dreng ind på TAO, der tidligere havde været en dygtig fodboldspiller, men var gået i stå med sin sport. Som en del af hans behandlingsplan kom han igen i gang med fodbold og spillede i den lokale klub, hvor han hurtigt blev virkelig dygtig. Han blev opdaget af talentspejdere og kvalificerede sig bl.a til ungdomslandsholdet. Han blev tilbudt en treårig kontrakt med FC Midtjylland.

For at støtte drengen i at udleve drømmen om det professionelle fodboldliv oprettede TAO derfor en satelitafdeling i Herning. Her blev ansat et ægtepar med fagligt kvalificeret baggrund, og de sørgede for støtte til at falde til rette i det nye lokalsamfund, støtte til husholdning, værn mod ensomhed mm.

Desuden blev der ansat sunde rollemodeller (studerende i relevante uddannelser, fx pædagog, lærer mm), og de bidrog med støtte til lektier, almindelig husholdning, daglig kontakt og selskab mm. Hans fast kontaktpædagog fra TAO kom jævnligt på besøg for også at støtte op om drengen i hans bestræbelser på at nå sit mål.

I løbet af tiden på fodboldskolen lykkedes det desuden for drengen at rykke sig fagligt tre klassetrin på en specialskole og dermed begynde på HF.