​Dagligdagen på De Unges TAO

Hver dag står op vi op til fast tid, så alle kan nå at få gjort sig klar. I køkkenet har vi en ugetavle, så man hver uge kan se, hvad den kommende uge byder på.

Morgen: Du bliver vækket, indtil du selv har lært at stå op om morgenen, gør dig klar til at tage på uddannelse eller i skole, laver din madpakke og spiser morgenmad. Vi støtter dig i at passe din skole eller uddannelse, så du nogle fremtidsmuligheder i job og uddannelsesvalg.

Eftermiddag: Efter skole eller uddannelse starter vi med en fælles samling kl. 16. Derefter er der fællesaktiviteter, som kan være at handle ind til ugen, gøre rent i huset, passe huset hund mv. Vi opfordrer og støtter dig i, at du kan vælge fritidsinteresser. Der vil også her være mulighed for at lave sine lektier. Den resterende tid af dagen er der tid, rum og mulighed for at være sammen med venner, slappe af og hygge sig i huset.

Aften: Vi spiser fælles aftensmad kl. 18.30, hvor du mindst en dag om ugen laver mad til os alle. Dette får du selvfølgelig hjælp til indtil du selv føler at du kan det. Vi synes det er meget vigtigt at vi sidder sammen og spiser aftensmaden, så vi der kan få fortalt hinanden hvad vi har oplevet og nyde hinandens samvær. Efter maden så er der tid til at du kan nå spille spil, se tv eller andre ting du kunne have lyst til, inden det er sengetid.