Husorden

​Husorden alle kan være med til

På TAO går vi op i, at det er rart for alle at være i huset og hos os. Derfor har vi en husorden, så alle respekterer hinanden og huset samt for at støtte alle i egne og andres grænser.

Egne værelser

  • Alle har deres eget, private værelse, som de selv indretter i samarbejde med deres kontaktpædagog. Man må gerne hænges plakater, tegninger og billeder på væggene og på værelsesdørens inderside.
  • Døren ind til værelset / ydersiden af døren er en del af fællesarealet. Derfor må der ikke hænge ting på døren, medmindre det er aftalt med kontaktpædagogen.
  • Man må gerne høre musik eller synge på sit værelse, så længe det ikke er til gene for andre. Bliver man bedt om at skrue ned, skal man respektere det. Det samme gælder andre høje lyde, fx hvis man tramper, banker på vægge eller lign., som generer andre på deres værelser.
  • Værelset er privat, og man går derfor ikke ind på hinandens værelser, medmindre man bliver inviteret, og det er efter aftale med en medarbejder. Man banker altid på dørene og venter til man bliver budt ind. Er der årsag til at tro, at der sker noget på værelset, som er til fare eller gene for barnet/den ung, og hvor medarbejderen ikke bliver inviteret ind ved banken på døren, forbereder medarbejderen barnet/den unge på, at personen træder ind på værelset.

Fællesrum

  • Alle børn og voksne er velkomne til at opholde sig i fællesrummene til leg, aktivitet og afslapning. Alle er ansvarlige for at efterlade rummene i pæn stand, og man rydder op efter sig selv.
  • I teenagerummet kan man opholde sig fra man er 13 år efter aftale med kontaktpædagog. I dette rum er teenagerne selv ansvarlige for, at det er rart at komme til efter andre, har været der. Man bliver enige om, hvad der ses på tv. Hvis man vil spille på sin computer, mens andre ser tv, skal man have høretelefoner på og spille så det ikke generer dem der ser tv. Der må ikke hænge stødende plakater eller lign. på vægge m.m.
  • Det er kun personalet, der må opholde sig i vagtrumsafdelingen, og kun personale med døgnvagt må benytte sengen.

Behandling- og Opholdsstedet TAO

Skullerupvej 36

4330 Hvalsø

De Unges TAO

Hovedgaden 38A
4330 Hvalsø