Familie/ søskende

Det vægtes meget højt, at de børn og unge der har søskende, får mulighed for at se hinanden. I nogle tilfælde laves der faste samværsaftaler for, hvornår de ses. Nogle børn og unge har haft deres søskende på overnatning i en weekend og nogle besøger dem i deres hjem med eller uden personale fra TAO eller De Unges TAO.

Det er vigtigt for børnene/de unge, at vi støtter dem i at holde deres søskende relation ved lige, samt støtter og guider dem i bedst muligt samvær. Det er vigtigt, at børnene/de unge føler, at de har et godt søskendebånd eller en søskenderelation de kan arbejde videre på, når de flytter fra TAO eller De Unges TAO, så de har deres søskende i deres netværk.

Nogle børn og unge har også en meget tæt relation til bedsteforældre. Dem kan der også arrangeres samvær med.

Al planlægning af samvær går gennem forvaltningen, da vi ikke må arrangere samvær uden at orientere forvaltningen eller denne er med på denne planlægning. tAO og De Unges TAO sørger for at finde dage og planlægge.

Det betyder, at bl.a. forældre, bedsteforældre og søskende ikke kan komme spontant forbi, uden det er aftalt med ledende miljøterapeut. Dette grundet den faste dagsstruktur, som barnet/den unge skal deltage i og følge, samt at barnet/den unge har behov for forberedelse.​

Behandling- og Opholdsstedet TAO

Skullerupvej 36

4330 Hvalsø

De Unges TAO

Hovedgaden 38A
4330 Hvalsø