Familie/ søskende

Det vægtes meget højt, at de unge der har søskende, får mulighed for at se hinanden. I nogle tilfælde laves der faste samværsaftaler for, hvornår de ses. Nogle unge har haft deres søskende på overnatning i en weekend og nogle besøger dem i deres hjem med eller uden personale fra De Unges TAO.

Det er vigtigt for børnene/de unge, at vi støtter dem i at holde deres søskende relation ved lige, samt støtter og guider dem i bedst mulig samvær. Det er vigtigt, at børnene/de unge føler, at de har et godt søskendebånd eller en søskenderelation de kan arbejde videre på, når de flytter fra TAO, så de har deres søskende i deres netværk.

Nogle unge har også en meget tæt relation til bedsteforældre, dem kan der også arrangeres samvær med.

Dog skal det siges at al planlægning af samvær går gennem forvaltningen, men at De Unges TAO sørger for at finde dage og planægge. På De Unges TAO må vi ikke bare arrangere samvær uden, at forvaltning er orienteret eller med på denne planlægning. Det vil bl.a. sige, at forældre, bedsteforældre og søskende ikke kan komme spontant forbi, uden dette er aftalt med ledende miljøterapeut. Dette grundet den faste dagsstruktur, som barnet/den unge skal deltage i og følge, samt at den unge har behov for forberedelse.​

Behandling- og Opholdsstedet TAO

Skullerupvej 36

4330 Hvalsø

De Unges TAO

Hovedgaden 38A
4330 Hvalsø